eLogo İSG İş Sağlığı ve Güvenliği Çözümü
eLogo İSG ile sağlık ve güvenlik bilgilerinizi kolayca yönetin!
6331 sayılı İş Güvenliği Kanununa uygun olarak geliştirilen eLogo İSG yazılımı; iş güvenliği ve iş sağlığı (revir ve e-reçete işlemleri) ile ilgili mevcutta yürütülen tüm işlemlerin dijital ortamda web tabanlı tek bir platformda yönetilebilmesini sağlayan iş güvenliği yazılımdır.
Yasal mevzuatlar kapsamında ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen eLogo İSG ile ilgili tüm sorularınızda veya problem yaşadığınız konularda teknik desteğimize anında ulaşabilir ve tüm sorunlarınızı anında çözüme kavuşturabilirsiniz.
Bakanlık Onaylı
eLogo İSG, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından entegratörlük onayı almış bir çözümdür.
Cloud ve On-Premise Seçeneği
Cloud ve on-Premise kullanım seçenekleri ile eLogo İSG’yi dilerseniz cloud, dilerseniz de kendi lokal sunucularınızdan kullanın.
10 Yıl Saklama
Gönderileriniz elektronik belge niteliği taşıdığından gerekli olan 10 yıl saklama hizmeti eLogo güvencesi ile verilir.
e-Reçete Özellikli
e-Reçetelerinizi kolayca hazırlayıp, gönderin.
ÇSGB, İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi’ni ve İSG Yazılım Zorunluluğunu Genelge İle Resmen Duyurdu
Bildiğiniz üzere Ekim 2017 tarihinden itibaren İBYS çalışmaları başlamış, çeşitli platformlarda bu çalışmalar ile ilgili gelişmeleri sizlere duyurmuştuk.
01.01.2018 tarihinde işyerlerindeki İSG çalışmalarında işyeri hekimlerinin düzenledikleri reçeteleri elektronik olarak düzenleyip ÇSGB MEDULA uygulamasına gönderme başladı.
Hemen arkasından geçtiğimiz günler içerisinde İBYS adımlarının yol haritası yani 2018 takvimi yayımlandı. Bu takvimle beraber İBYS Genelgesi de yayımlandı.
Artık tüm işyerleri ÇSGB’nin veri tabanlarına İSG uygulama sonuçlarını gönderecek profesyonel bir yazılım kullanacaklar.
Bu yazılımlar ile öncelikle iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimlerinin verdikleri İSG eğitimleri sonuçları bakanlığa gönderilecek Nisan 2018 başından itibaren.
Haziran 2018 başından itibaren işyeri hekimleri yaptıkları tüm muayenelerin tüm detaylarını göndermeye başlayacak. Eylül 2018 başından itibaren iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi ayrı ayrı kendi yaptıkları risk değerlendirmeleri sonucunda tespit edilen tehlike kaynaklarını bakanlığa raporlayacaklar.
2019 yılı içerisinde diğer İSG uygulamalarının sonuçlarının ÇSGB’ye gönderilmesi devam edecek ve 2019 takvimi yayımlanacak.